Schoorsteenvegen

Schoorsteenveger, al sinds 1994 zorgen wij voor veilige schoorstenen en rookkanalen d.m.v. het vegen en het inbouwen ervan.


phone

Wij vegen ook pellet kachels.

Onze werkwijze:

Bij binnenkomst trekken wij altijd onze schoenen uit.

-Het stooktoestel en de vloer eromheen, zal afgedekt worden met plastic en onze stofzuiger zal het, naar beneden vallende gruis, weghalen. Zorgt u a.u.b. voor ruimte om het stooktoestel.

-De werknemer die bij u de schoorsteen veegt, beslist hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden en houdt daarbij rekening met veiligheid, netheid, weersomstandigheden e.d. Wij vegen grotendeels binnenuit, indien de werknemer anders beslist.

-U krijgt na het vegen direct een factuur, deze heeft u nodig voor uw brandverzekering, wij registreren iedere afspraak   in het systeem, zodat altijd bij ons bekend blijft wanneer uw schoorsteen voor het laatst is geveegd.

-De factuur mag u per bank overmaken binnen 14 dagen. Mocht u toch graag contant willen betalen, dan is dat geen probleem.

-U kunt ervoor kiezen, om elk jaar door ons gebeld te worden, dit is geheel kosteloos. Geeft u dit dan aan bij onze medewerker, dan kunnen wij d.m.v. ons systeem dit voor u in orde maken.

-Wij nemen graag de moeite om u op tijd te bellen, het blijft altijd wel uw verantwoording dat de schoorsteen op tijd geveegd wordt.

Wij werken op een half uur nauwkeurig en verzoeken u daarom rekening te houden, dat wij een half uur eerder of later kunnen zijn i.v.m. reistijden. Indien de medewerker meer dan een half uur vertraagd is, zal hij contact met u opnemen. Indien u niet aanwezig kunt zijn dient u ons dit 24 uur van te voren te melden, zo niet, dan zijn hier kosten aan verbonden a € 39.20.

Indien het nodig is dat uw kachel verplaatst moet worden, zult u dit zelf moeten realiseren. Wij zijn echter altijd bereid om u daarbij te helpen, ter voorbereiding kunt u een deken of karton klaar leggen, zodat de kachel daarop verschoven kan worden. Let wel- ontstaat er schade door het verplaatsen van de kachel is dit geheel voor uw eigen risico.

Demonteer niet automatisch uw kachel, vaak is het mogelijk om deze te laten staan en is het zelfs makkelijker om zo stofvrij uw schoorsteen te vegen.

Prijslijst

Schoorsteenvegen Prijs incl. btw
Zutphen/Warnsveld € 49,70
Buiten Zutphen/Warnsveld € 54,50
Elke opvolgende schoorsteen in dezelfde woning € 26,65
Nesten verwijderen en extra werk tijdens schoorsteenvegen, minuuttarief € 1,00
Gaskachel de/monteren t.b.v. veegtarief € 19,99
Vonkenvanger reinigen op het dak t.b.v. veegtarief € 19,99
Vochtmeter, vraag ernaar tijdens het maken van de afspraak (excl. verzendkosten) € 40,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijk:

  • Asbest (wordt niet door ons geveegd) renovatie is wel mogelijk
  • Heeft u een winkel of woont u in de binnenstad i.v.m. parkeermogelijkheden en bereikbaarheid
  • Heeft u een rieten dak heeft i.v.m. het reinigen van de vonkenvanger.
  • Bevinden er zich veegluikjes in de schoorsteen?
  • Is uw schoorsteen zeer complex of moeilijk toegankelijk, wordt er soms ook een verhoogde prijs met u afgesproken, indien de werkzaamheden langer duren dan de normaal benodigde tijd.
  • Zorg dat de kachel, de dag van het vegen, niet aan staat.