Ueberle, van vele markten thuis…


Marc Ueberle

Marc Ueberle

Marc Ueberle is een perfectionist, een onverbeterlijke optimist en tegelijk een bevlogen idealist. Als je met hem praat krijg je een indruk van zijn enthousiasme voor zijn vak en zijn brede interesse. Hij voelt zich thuis in zijn werkplaats, waar hij onvermoeibaar bezig is met het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van de meest uiteenlopende klussen. Maar hij kan ook trots vertellen over zijn geavanceerde klant-managementsysteem, want jaarlijks krijgt zijn bedrijf te maken met vele honderden bestaande en nieuwe opdrachtgevers.
Hierbij gaat het om korte veeg- en reparatieopdrachten, maar ook om complexe en langdurende renovatie-werkzaamheden. Overzicht is dan zeer belangrijk. Marc is in India geboren en het is alsof hij iedereen in Nederland het liefst een stukje van de warmte van dat grote land zou willen meegeven. In de loop van de tijd heeft hij enorm veel materiaal- en vakkennis opgedaan. Gaandeweg heeft hij zijn werkzaamheden uitgebreid van kachel- en schoorsteen-gerelateerd naar renovatie in ruime zin en dakbedekking. In al zijn werk blijkt zijn oog voor detail, gevoel voor functionaliteit en grote vakbekwaamheid.

phone


Wij zijn een klantgericht bedrijf en van vele markten thuis. Van service en onderhoud in de metaalindustrie en totaalrenovatie van woningen, hebben wij sinds 1994 een lange historie met schoorstenen als nevenactiviteit. Sinds 2002 hebben wij ons volledig gespecialiseerd in alle denkbare werkzaamheden aan uw schoorsteen. Is het noodzakelijk dat er voor het plaatsen of renoveren van het schoorsteenkanaal verbouwd moet worden, dan hebben wij genoeg kennis, kunde en materialen in huis, om ook de volledige afwerking voor u te realiseren. U hoeft dan alleen nog maar te genieten van de warmte, die het veilig brandende vuurtje u in huis geeft.